Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov

Pravni napotki

 

Vse vsebine naše spletne strani so avtorsko zaščitene. Uporabo vseh podatkov dovoljujemo samo za zasebne in ne komercialne namene. Za razmnoževanje vsebin veljajo avtorske in lastniške pravice RÖFIX AG. Vsebin ni dovoljeno na kakršen koli način spreminjati niti brez pisnega soglasja uporabljati na drugih internetnih straneh ali omreženih računalnikih. Za vsako javno ali komercialno uporabo je potrebno soglasje družbe RÖFIX AG. Kršitev teh pogojev zavezuje k takojšnjem uničenju vse natisnjenih ali k sebi prenesenih vsebin. Pridržujemo si pravico do nadaljnjih odškodninskih zahtevkov.

Varstvo podatkov
 Obveščamo, da se vaši podatki obdelujejo in uporabljajo pri obdelavi vašega povpraševanja v skladu z veljavnimi nacionalnimi in evropskimi predpisi o varstvu podatkov. Družba RÖFIX AG skrbi za zaupnost vaših podatkov in se zavezuje, da jih ne bo prodala, dala v najem ali na voljo tretjim osebam.

Internetne storitve
 Naše spletne strani vsebujejo tudi povezave (LINKS) na spletne strani drugih ponudnikov. Za tuje vsebine, do katerih pridete prek teh povezav (LINKS), družba RÖFIX AG ni odgovorna. Tuje ponudbe smo preverili glede protipravnih vsebin ob prvi vzpostavitvi povezav. Šele ko ugotovimo ali smo na to opozorjeni, da neka ponudba vsebuje protipravno vsebino, tako povezavo (LINK) ukinemo, v kolikor je to tehnično izvedljivo in mogoče. Na naših spletnih straneh uporabljamo upravljanje piškotkov & sej, ki omogoča lažjo uporabo naše spletne ponudbe. Naši piškotki ne vsebujejo specifičnih osebnih podatkov niti vašega e-naslova, niti nam ne povedo, kdo ste.

Odgovornost
 Informacije na naših spletnih straneh so pripravljene z največjo skrbnostjo. Družba RÖFIX AG ne jamči za njihovo popolnost ali ustreznost za posamezno namensko uporabo. Uporabnik uporablja vsebine na teh spletnih straneh na lastno odgovornost.

Opozorila glede varstva podatkov
 „To spletno stran uporablja Google Analytics, služba za spletno analiziranje pri Google Inc. („Google“). Google Analytics uporablja tako imenovane piškotke ("cookies") – tekstovne datoteke, ki se shranjujejo na vaš računalnik in tako omogočajo analizo vaših obiskov na tej spletni strani. Informacije, ki jih o vaših obiskih na tej spletni strani ustvarjajo piškotki (vključno z vašim IP-naslovom), se pošiljajo na Googlov strežnik v ZDA in tam shranjujejo. Google bo te informacije uporabljal za analizo vaših obiskov spletne strani, za pripravo poročil o aktivnostih na spletni strani po naročilu lastnika spletne strani in za opravljanje drugih storitev v zvezi z uporabo spletne strani in interneta.  Google bo te informacije po potrebi prenašal tudi na tretje osebe, v kolikor je to zakonsko predpisano in v kolikor tretje osebe obdelujejo te podatke po naročilu Googla. Google v nobenem primeru ne bo povezoval vašega IP-naslova z drugimi Googlovimi podatki. Nalaganje piškotov na vaš osebni računalnik lahko preprečite z ustreznimi nastavitvami svojega brskalnika; opozarjamo vas le, da boste zato morda omejeni pri uporabi nekaterih funkcij na tej spletni strani. Z uporabo te spletne strani izjavljate, da se strinjate z Googlovo obdelavo prek vas pridobljenih podatkov na prej naveden način in za prej naveden namen.”

V kolikor Google Adsense, spletno oglaševalsko službo družbe Google Inc., ZDA („Google“), objavi na tej spletni strani oglase (pasice, transparente, itn.), vaš brskalnik shrani piškotek, ki mu ga pošlje Google Inc. ali tretja oseba. Informacije, shranjene v piškotku, lahko družba Google Inc. ali tudi tretje osebe evidentirajo, zbirajo in analizirajo. Poleg tega Google Adsense uporablja za zbiranje informacij tudi tako imenovane „WebBacons“ (majhne nevidne grafike), ki omogočajo evidentiranje, zbiranje in analiziranje preprostih dejavnosti, kot je obisk spletne strani. Informacije, ki jih o vaši uporabi te spletne strani ustvarjajo piškotki in/ali „WebBacons“, se pošiljajo na Googlov strežnik v ZDA in tam shranjujejo. Google uporablja prejete informacije za analizo vaše uporabe glede na oglase AdSense. Google bo te informacije po potrebi prenašal tudi na tretje osebe, v kolikor je to zakonsko predpisano in v kolikor tretje osebe obdelujejo te podatke po naročilu Googla. Google ne bo povezoval vašega IP-naslova z drugimi Googlovimi shranjenimi podatki. Nalaganje piškotov na vaš trdi disk in prikazovanje „WebBacons“ lahko preprečite z ustreznimi nastavitvami svojega brskalnika. Nastaviti morate opcijo „Ne sprejmi piškotkov“ (v Spletnem brskalniku pod „Orodja->Internetne možnosti->Zasebnost->Nastavitve“, pri Firefoxu pa pod „Orodja->Možnosti->Zasebnost->Piškotki“). 

Uporaba Facebookovih pluginov (dodatnih programov)
 Na teh spletnih straneh se uporabljajo plugini družbenega omrežja facebook.com v lasti operaterja Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ZDA („Facebook“). Če prikličete naše internetne strani, opremljene s takim pluginom, se vzpostavi povezava s Facebookovimi strežniki in pri tem prikaže plugin na internetni strani na podlagi sporočila vašemu brskalniku. Pri tem se na Facebookov strežnik posreduje informacija, katere od naših spletnih strani ste obiskali. Če ste pri Facebooku prijavljeni kot njihov član, dodeli Facebook to informacijo vašemu osebnemu uporabniškemu računu na Facebooku. Pri uporabi funkcij plugin (npr. „Všeč mi je“ ali gumba „Pošlji“, komentiranja ali priporočanja) se tudi te informacije dodelijo vašemu računu na Facebooku, kar lahko preprečite le z odjavo pred uporabo plugina. Podrobnejše informacije o Facebookovem poizvedovanju in uporabi podatkov, o vaših zadevnih pravicah in možnostih za zaščito zasebnosti boste našli na Facebooku pod opcijo Zasebnost.