Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov
RÖFIX centrala v Grosuplju RÖFIX centrala v Grosuplju

Podjetje RÖFIX d.o.o.

 

Usmerjeni v prihodnost

Družba RÖFIX je usmerjena v prihodnost. Dejavnost smo začeli z žganjem apna z najbolj enostavnimi sredstvi, ki je po mnogih desetletjih z močnim širjenjem zraslo v mednarodno delujoč koncern s preko 600 sodelavci in 25 poslovalnicami.

Pokrivamo veliko področje

RÖFIX je danes prisoten v 12 evropskih državah in je ponudnik celovitega programa kot partner za obdelovalce in končne naročnike v gradbeništvu.

Poslovalnice RÖFIX so prisotne skoraj v vsem srednje- in južnoevropskem prostoru. S proizvodnimi obrati in prodajnimi podružnicami kot sistemski ponudnik gradbenih materialov pokrivamo zelo veliko tržišče.

S kvaliteto do velikega tržnega deleža

Z inovativnimi izdelki, z največjo pozornostjo za kakovost in sočasno naraščajočo organizacijo si je družba RÖFIX uspela zagotoviti velike tržne deleže.

Tudi na področju komunikacijskih tehnologij je družba RÖFIX stalno v koraku s časom. Tako smo odprli internetni portal, pri katerem imajo stranke in zaposleni dostop do svojih specifičnih podatkov.

Razvoj in izobraževanje

Največjo pozornost posvečamo tudi izobraževanju svojih sodelavcev. Pri družbi RÖFIX se intenzivno ukvarjamo s tematiko razvoja kadrov in smo razvili natančno premišljen program izobraževanja in nadaljnjega izobraževanja.

Tako na področju tehnike in izdelkov kot tudi na področju razvoja osebnosti, svojim sodelavcem in strankam ponujamo širok spekter možnosti usposabljanja.

Inovativnost

Pravi proizvod, v ustrezni količini, ob pravem času dostaviti na pravi kraj.

več

Kakovost

Zavedamo se svoje posebne odgovornosti za kakovost proizvodov RÖFIX.

več

Sistemsko razmišljanje

Prava korist za našo stranko.

več

Dialog

Vedno smo na razpolago za svoje stranke.

več