Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov

RÖFIX OPTIFLEX 2K / Tesnilna izravnalna masa, dvokomponentna

 
Download:
tehnični list tehnični_list_RÖFIX_OPTIFLEX_2K____Tesnilna_izravnalna_masa__dvokompon_DC0008219.PDF
596,78 kB
varnostni list varnostni_list_RÖFIX_OPTIFLEX_2K____Tesnilna_izravnalna_masa__dvokompo_DC0047697.PDF
327,86 kB
Izjava o lastnostih Izjava_o_lastnostih_2294_RÖFIX_OPTIFLEX_2K____Tesnilna_izravnalna_masa__dvokomponentna_SISL_DC0024327.PDF
118,23 kB
IM0002631_md.jpg btn_search

Dvokomponentna cementno/disperzijska masa za tesnjenje pod terenom na območju podzidka, stene in tla.

BELIT je mineralogijski naziv kalcij-disilikata, primarne vezne faze hidravličneha apna kot tudi ROFIX BELIT proizvodov. Vezno sredstvo pečeno pri 1100°C odgovarja poznanemu "rimskemu cement" oz. "rimskemu apnu", katere so uporabljali okoli 1900 v daljnih predelih Evrope in USA - pred iznajdbo portland-cementa - za raznolika dela na fasadah in spomenikih.

RÖFIX AJ 600 Fina barvna fuga je primerna za širino fuge do 5 mm.

Nevtralizacijski premaz RÖFIX je zelo kompatibilen z mineralnimi podlagami in občutno zmanjšuje vpojnost površin. Pri pravilni vgradnji ni nevarnosti, da bi nastal ločilni sloj.

*POZOR: Upoštevajte nacionalne uporabne norme (npr. ÖNORM B6124) !

Ne uporabiti pri mavčno-vsebujočih gradbenih materialih, lesnih materialih, kovinah, lahkih gradbenih ploščah iz lesne volne, mešalnih zgradbah, plinastem betonu pri negativnem vodnem tlaku. Upoštevati moramo veljavne smernice in norme, kot npr. DIN 18195 "Bauwerksabdichtungen" in ZDB-pojasnila.

Uporaba: pod terenom Premešati pred uporabo Pri nanašanju s krtačo je dovoljeno dodati največ 10 % vode Nanesti 2-krat z gladilko Premazati 2- do 3-krat Temperatura med obdelovanjem ne sme pasti pod 5 °C ali prekoračiti 30 °C Pri vgradnji zaščititi pred vremenskimi vplivi in soncem Pozor! Zaščititi kožo in oči
  • Elastičen, prilagodljiv
  • Obstojen pri trajni vlagi in vodi
  • Brez topil in mehčal
  • Visoka vremenska obstojnost
  • Zelo izboljša oprijem
  • Disperzijsko vezivo
  • Cement
  • Akrilna disperzija