Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov
RÖFIX ColorDesign

RÖFIX barvna karta

 

RÖFIX barvna karta - ColorDesign 2011

Za zanimive arhitekturne zasnove RÖFIX ponuja sodobne, harmonično ujemajoče se barve in teksture. Z  RÖFIX Objekt-Design-om si privoščite individualni videz objekta. RÖFIX oblikovni studio oblikuje vaše ideje in pomaga pri izbiri rešitev za vašo sanjsko hišo.

Z uporabo najnovejše računalniške tehnologije in izkušenih strokovnjakov se ustvari najboljši koncept za objekt. RÖFIX barvna karta je klasično orodje za gradbenike, oblikovalce in izvajalce. Vsi barvni odtenki so razdeljeni v 6 barvnih skupin. Izbiro odtenkov na kraju samem olajša RÖFIX vzorec na plošči ali originalni vzorec materiala.

Če želite RÖFIX ColorDesign vstaviti v vaš ali CAD program, lahko spodaj prenesete RÖFIX barvno paleto:

Farbpalette 2011 für Adobe Photoshop CS5 14,58 kB

(Paleto kopirati v mapo \\AdobePhotoshop CS5\Presets\Color Swatches. Paleto v aplikaciji Photoshop naložiti ali zamenjati prek barvnih polj.)

 

Farbpalette 2011 für Adobe InDesign CS5 1 008,00 kB

(Paleto kopirati v mapo \\Adobe InDesign CS5\Presets. - Paleto v aplikaciji InDesign naložiti ali zamenjati prek barvnih polj.)

 

Farbpalette 2011 für Picture Publisher 50 B

(Paleto kopirati v mapo \\Micrografx\Picture Publisher\Palettes. - Paleto dodati v aplikaciji Picture Publisher prek barvnih palet.)

 

Farbpalette 2011 für AutoCAD 45,06 kB

 (Paleto kopirati v mapo \\AutoCAD\Support\Color. - Paleto dodati v aplikaciji AutoCAD v meniju Dodatki\Možnosti\Pomnilniška mesta za barvni katalog.)