Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov
Slusatelji

Interno izobraževanje

 

Vsako leto se prodajno osebje RÖFIX-a  jugovzhodne Evrope (Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna gora) sreča, da se pripravi na novo „gradbeno sezono“. RÖFIX ekipi so se  letos pri izobraževanju pridružili kolegi iz Bolgarije.

Izobraževanje je prvič potekalo v sodobnih, na novo opremljenih prostorih RÖFIX skladišča v Sarajevu.

Produktni managerji vsako leto ponovno ponudijo zahteven, intenziven in zelo aktualen program izobraževanja. Glavna pozornost je namenjena proizvodnim inovacijam, izboljšavi strokovnega znanja v zvezi s praktično uporabo, kot tudi delavnice povezane s tehniko argumentiranja v prodaji.

Poleg osredotočenosti na optimalno pripravo za prodajo, se v RÖFIX-u posebna pozornost posveča skupinskem duhu in skupnosti. Tako je RÖFIX ekipa obiskala znamenito bosansko olimpijsko goro Bjelašnica. V zimskih olimpijskih igrah leta 1984 se je v Sarajevu Bjelašnica uporabljala kot središče v alpskem smučanju.

Glede na vse je bila organizacijska ekipa zadovoljna z uspešnim dogodkom. Kako je ta izmenjava izkušenj z dragocenimi predavanji in delavnicami pomembna, se je pokazalo v navdušenju udeležencev. Na ta način se na trgu zagotovo krepi ugled podjetja RÖFIX in njegovih zaposlenih.

Vsi se že veselimo prihodnjih izobraževanj in usposabljanj leta 2014.

BPA predavaci

Prakticn dio

Slusatelji

Workshop grupe