Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov
Stojnica 1

Sejem DOM 2013

 

Tudi RÖFIX se je letos predstavil kot razstavljalec na sejmu DOM.

Na sejmu DOM 2013 se je predstavilo 628 podjetij iz 33 držav. “Prvi odzivi s strani razstavljavcev in obiskovalcev kažejo na zadovoljstvo obeh,” ugotavlja mag. Iztok Bricl, direktor Gospodarskega razstavišča. “Obisk je bil tako kot vsa leta zelo dober, saj je znano, kako pomembna je za Slovence kvaliteta bivanja. Tudi zato je brezplačno svetovanje za obiskovalce, letos najbolj obsežno doslej, naletelo na izjemen odziv.” Sejem si je letos ogledalo približno 55.000 obiskovalcev. Nasveti iz prve roke, vse na enem mestu, pregled nad konkurenco, sejemski popusti in še strokovno svetovanje tudi glede aktualnih zelenih trendov so atributi, ki tudi letos potrjujejo uspešnost tega sejma.

Tudi RÖFIX se je letos predstavil kot razstavljalec na sejmu DOM. Skupaj smo uspešno predstavili novosti iz prodajnega programa fasadnih sistemov ter drugih gradbenih sistemov. Najpomembnejša novost, ki so jo kupci sprejeli z navdušenjem, je fasadni sistem Röfix SycoTec. Vsak obiskovalec je bil deležen individualnega svetovanja s strani naših tehnično podkovanih prodajnih svetovalcev.

Sojnica

Stojnica 2

Stojnica 3

RÖFIX je letos na sejmu prvič predstavil arhitekturno izdelavo barvnih študij. Odziv je bil zelo velik, saj se je v času sejma izdelalo kar preko 30 barvnih študij.

Barvne studije

Barvna studija 1

V petek je v okviru sejma potekalo šolanje v konferenčnih prostorih Gospodarskega razstavišča. Šolanja se je udeležilo preko 40 strank, katerim smo predstavili novosti v okviru toplotno izolacijskih sistemov.

Skolovanje kupaca

skolovanje kupaca 1

Ampak tudi zabave ni manjkalo! Po šolanju je na našem razstavnem prostoru sledilo druženje poslovnih partnerjev in vseh ostalih obiskovalcev. Za prijetno vzdušje je poskrbela pevka Maria Masle, ki je zabavala vse prisotne.

Pjevacica