Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov
Pietracomfort

RÖFIX je v sodelovanju s PIETRE D'ARREDO oblikoval novi sistem, imenovan PIETRACOMFORT

 

Lepo in učinkovito

RÖFIX v sodelovanju s PIETRE D'ARREDO oblikoval novi sistem zunanje toplotne izolacije, PIETRACOMFORT. Na en mah odgovarja na dve ključni zahtevi. Učinkovito toplotno zaščito ter estetiko.

Sistem Pietracomfort poleg standardnih materialov omogoča tudi uporabo proizvodov kot npr. keramične ploščice, plošče iz naravnega in umetnega kamna, klinker ploščice ter tanke opečnate ploščice.

Enostavna vgradnja

Idealna rešitev je nastala z združitvijo podjetja RÖFIX kot vodilnega na trgu v proizvodnji gradbenih materialov in PIETRE D'ARREDO, ki je znana za zelo funkcionalne, kvalitetne in vizualno privlačne obloge iz umetnega kamna, katere se zelo lahko vgrajujejo.

ROFIX in PIETRE D'ARREDO izvajata stalno kontrolo proizvodnje ter zagotavljata najvišje standarde kakovosti, kar še dodatno potrjujejo certifikati proizvodov.

Različice sistemov Pietracomfort

  • PIETRACOMFORT LIGHT EPS-toplotna izolacija
  • PIETRACOMFORT ROCK-toplotna izolacija iz mineralne volne
  • PIETRACOMFORT CORK- toplotna izolacija iz plute
  • PIETRACOMFORT WOOD- toplotna izolacija iz lesnih vlaken

PIETRACOMFORT se ob toplotni zaščiti in privlačnosti ponaša tudi z izboljšano toplotno zaščito, visoko požarno odpornostjo in dodatno mehansko nosilnostjo površine.

Omogoča dodatno varčevanje z energijo in večje udobje bivanja.

Za več informacij o integriranih sistemih toplotne izolacije in umetnega kamna obiščite spletno stran www.pietracomfort.it ali pošljite elektronsko sporočilo na mail info@pietracomfort.com.

01_PIETRACOMFORT LIGHT

02_PIETRACOMFORT ROCK

PIETRACOMFORT LIGHT
EPS-toplotna izolacija

PIETRACOMFORT ROCK
Toplotna izolacija iz mineralne volne

05_Pietracomfort

06_Pietracomfort

07_Pietracomfort

08_Pietracomfort