Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov
RÖFIX Renofino®

Novi član v družini RÖFIX RenoFamily

 

Nov mineralni omet

Proizvodi iz asortimana RÖFIX RenoFamily so poznani kot univerzalne rešitve vaših problemov na gradbišču.

Zaradi svoje sestave se ta mineralni omet z visokim deležem apna in paroprepustnostjo odlikuje z odlično uporabnostjo ter funkcijo dobre oprijemljivosti.

Vsak izvajalec gradbenih del lahko z ometom RÖFIX Renofino® poveča svojo ponudbo univerzalnih finih ometov – posebno za uporabo finih strukturiranih površin.

Fina struktura površine

Renofino® ima bolj fino strukturo od Renoplusa®, hkrati pa bolj grobo od Renostarja®, idealen je tako za nadaljnjo obdelavo starih površin kot za izdelavo novi finih ometnih površin.

Fina struktura površine pridobljena s pomočjo ometa Renofino® z granulacijo od 0,8 mm ustreza velikemu številu tradicionalno in sodobno izdelanih struktur ometov.

Tipične tradicionalne površine, kot npr. plemenita fina struktura je z ometom Renofino® izvedljiva brez kakršnih koli težav.

Priljubljen pri izvajalcih

Novi član družine RenoFamily navdušuje predvsem zaradi preproste obdelovalnosti, univerzalne uporabe in lepe strukture.

Prav tako ni nobenih omejitev v uporabi RÖFIX barv na površinah obdelanih z ometom Renofino®, saj predstavlja idealno podlago za vse vrste gradbenih barv in premazov.

Kdor želi imeti fino strukturo ometa, je najbolje, da uporabi mineralne barve kot npr. apnene ali silikatne, ker z njimi dosežemo najboljše rezultate.

Gradbeni sistem

Renofino® je inovativni sistemski proizvod v sistemu RenoFamily. Še posebej v kombinaciji z izravnalno maso Renostar® in izravnalnim ometom Renoplus®, Renofino® predstavlja idealni zaključni omet.

Več informacij najdete v brošuri  RenoFamily ali na naši spletni strani med proizvodi.