Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov
InstantBeton_Cover

Betoniranje v treh korakih in v samo 15 minutah!

 

Betoniranje še nikoli ni bilo lažje in hitrejše. Z našim novim hitroveznim RÖFIX Creteo®Gala CC 696 Instant betonom, boste brez predhodnega mešanja, dolgega čakanja in dolgotrajega pritrjevanja, lahko betonirali brez večjih statičnih zahtev. Ne glede na to, kaj želite betonirati, boste z RÖFIX Creteo®Gala CC 696 Instant betonom  najhitrejši.

Se sprašujete kako je to mogoče?

Postopek je sledeč: Pripravljenega  proizvoda ni potrebno pred vgradnjo mešati z vodo. RÖFIX Creteo®Gala CC 696 Instant beton je suhi proizvod, ki se direktno iz vreče vsipa v prej pripavljeno in izkopano luknjo v zemlji, do max. debeline 20 cm. Suhi beton je potrebno dobro zbiti, nato počasi zalivati z vodo (ustrezna količina je opisana v tehničnem listu) ter zravnati z gladilko. Instant beton se bo med seboj povezal v 15 minutah, pri tem pa boste imeli čiste roke.

Če želite večjo debelino (nad 20 cm), se postopek ponovi, s tem, da je potrebno počakati, da je predhodni sloj popolnoma suh.

Slo_Web1

S tem hitrim in enostavnim postopkom se montirajo in pritrjujejo ograje, poštni nabiralniki, klopi, prometni znaki, svetilke, različna držala. Lahko se uporablja tudi za izdelavo majhnih temeljev.

Anwendungspiktogramme3

Glavne prednosti  RÖFIX Instant betona:

  • Hitra in enostavna vgradnja
  • Vgradnja brez predhodnega mešanja
  • Na gradbišču ni potrebna električna energija
  • Hitra vgradnja
  • Odporen na zmrzovanje in mehanske vplive
  • Lahko obremenjen že čez 1h

Piktogramme1

 

Glavne tehnične  lastnosti

SLO_VRECA