Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov
RÖFIX Renofinish® NOVO – RÖFIX Renofinish®

RÖFIX Renofinish®

 

Univerzalna renovirna in sprijemna glazura

Nov inovativen izdelek

RÖFIX Renofinish® je nov, inovativen sistemski izdelek za renovacije ali novogradnje.

Zlasti je primeren za ekološko in biološko gradnjo stanovanjskih objektov.

Nadgradnja obstoječih sistemov

Tretja generacija RÖFIX-ovih izdelkov iz skupine Reno predstavlja nadaljnji tehnični razvoj preizkušenih in pri izvajalcih izredno priljubljenih izdelkov, ki rešijo vse probleme: RÖFIX Renostar® in RÖFIX Renoplus®.

Milijoni kvadratnih metrov starih in novih površin so že bili obdelani z obema vrstama teh univerzalnih mas za izravnavo in izdelavo ometov z odličnimi obdelovalnimi lastnostmi.

Od Berna do Dunaja, od Milana do Bukarešte sta oba izdelka zelo priljubljena pri uporabnikih, saj rešita vse probleme pri obnavljanju starih ali izgradnji novih objektov.

Njune nenadkriljive prednosti, med njimi brezhibna prožnost pri obdelovanju, univerzalne možnosti vgradnje, visoka moč oprijema na podlago,značilna paroprepustnost in elastičnost, so v vsem tem obdobju prepričale uporabnike, projektante in investitorje.

Univerzalna renovirna in sprijemna glazura

RÖFIX nadaljuje s tehničnim razvojem tega produktnega sistema in zdaj lahko ponudi poleg renovacijske izravnalne mase RÖFIX Renostar® in renovacijskega ometa RÖFIX Renoplus® še renovacijsko zaključno glazuro RÖFIX Renofinish®! 

RÖFIX Renofinish je visokokakovostna glazura za izdelavo gladkih površin na fasadi ali notranjih stenah objektov.

Z izdelkom je mogoče vzpostaviti izredno odporno gladko površino, ki obenem ohranja prednosti mineralnih apnenih izdelkov: naravne minerlane surovine, odlično paroprepustnost, visoko prožnost in strjevanje skoraj brez napetosti.

Vsestranko uporaben

RÖFIX Renofinish® se uporablja tako za renovacije manjših površin kot za obdelavo vseh stenskih in stropnih površin objekta s pomočjo strojne vgradnje.

Ta mineralni, naravni izdelek ponuja vse prednosti gladilne mase na osnovi kalcijevega hidrata, hkrati pa se glede obdelovalnosti, namena uporabe in dizajnerskih možnostih zlahka primerja z vsemi glazurami za velikoploskovne izvedbe.

Zato je Röfixova glazura primerna za renovacije ali velikoploskovna objektna dela ob najvišjih zahtevnostnih kriterijih.

RÖFIX Renofinish® je izdelek prihodnosti med mineralnimi zaključnimi in velikopovršinskimi glazurami. Izdelek ustreza zadnjim določilom standarda ÖNORM B3346 in smernice ÖAP VAR6 – poglavje „Zahteve za kakovost ometanih površin“. 

300x300_Produkt_Renofinish_02

300x300_Produkt_Renofinish_01