Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov
Sejem DOM

RÖFIX na sejmu DOM 2013

 

Podjetje Röfix se bo tudi letos predstavilo na sejmu DOM 2013, ki bo potekalo od 12. do 17. marca 2013 v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču. Na razstavnem prostoru vam bomo predstavili novosti iz prodajnega programa fasadnih sistemov ter drugih gradbenih sistemov.

Najpomembnejši novosti sta Röfix SycoTec fasadni ter Sisma gradbeni sistem za protipotresno gradnjo.

Ker se področje fasadne gradnje spreminja in barvni toni postajajo vse temnejši in izrazitejši, se spreminjajo tudi izdelki Röfix. Zato smo s sistemsko tehnologijo SycoTec pripravili temelje inovativne zaščite za zahtevno zasnovane fasade s trajnim ohranjanjem vrednosti.

Znano je, da je toplotna izolacija ključnega pomena za energetsko učinkovitost stavb in s tem visoko stopnjo udobja. Tudi potresna varnost je zelo aktualna v naši državi. Pri nas ima velik del obstoječih zgradb visoko porabo energije, hkrati pa tudi strukturne slabosti – visoko stopnjo potresne ranljivosti. Kako ojačati zgradbo skupaj z vgrajeno toplotno izolacijo, si oglejte pri sistemu Sisma.

Na sejmu bomo tudi prvič predstavili arhitekturno izdelavo barvnih študij objektov. Lepo vabljeni na ogled.

Torej, vsi, ki ste navdušeni nad novimi idejami, nas v času sejma obiščite v dvorani D, na razstavnem prostoru številka 7, kjer vam bodo ves čas na razpolago naši prodajni svetovalci z bogatimi tehničnimi izkušnjami.

Ne bo vam žal, da ste nas obiskali!