Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov
Baumeister_1

RÖFIX - vaš partner pri gradnji!

 

Odgovornost za projekt in za vsefaze gradnje.

Odgovorno svetujemo v vsaki fazi gradnje insmo vam na voljo s svojim tehničnim znanjem terdolgoletnimi mednarodnimi izkušnjami.

Razumevanje specifičnihpotreb pri gradnji.

Da bomo lažje razumeli vaše specifične potrebe, bomo prisluhnili vašim zamislimin željam ter predlagali optimalno rešitev, kije izvedljiva v praksi. Na voljo so vam naši strokovni priročniki in publikacije, smernice o vgradnji, fizični vzorci ter video gradivo.

 

baumeister_TopNews

 

Natančni izračuni vsake podrobnosti.

Pri oblikovanju komponent sistema upoštevamo njihovo ekološko oceno ter značilnosti glede paroprepustnosti. Za enostavnejše in hitrejše razumevanje so vam na voljo podrobnosti CAD za toplotno-izolacijske sisteme, izračun mase za fugiranje,smernice in priporočila za vgradnjo, ki si jih v PDF ali drugih formatih lahko prenesete z naše spletne strani.

Zanesljiv partnerski odnos.

Stabilnost, trajna obstojnost, estetika in zaščita okolja so naše prednostne nalogepri oblikovanju novih izdelkov in sistemov za posebne namene. Izjemno pomembni so namtudi kakovost bivanja, majhna poraba energije ter kakovostna in zdrava klima v prostorih, v katerih živite in bivate.

Vaš partner za dolgoročnosodelovanje.

V procesu gradnje so izjemno pomembni dobro načrtovanje, izbira ustreznih sistemov in materialov ter strokovna izvedba del. V vsakem trenutku in pri vsakem projektu vam želimo zagotoviti strokovno in tehnično podporo ter z vami zgraditi dolgoročno in na zaupanju temelječe partnerstvo.

 

BROŠURA ZA IZVAJALCE 15,71 MB