Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov
TIS priručnik Cover

NOVI priročnik za izvedbo RÖFIX toplotnoizolacijskih sistemov

 

Podroben priročnik

Toplotnoizolacijski sistemi so zelo pomemben segment celotne ponudbe  RÖFIX materialov.

Da bi kompleksnost tematike toplotnoizolacijskih sistemov predstavili na bolj enostaven način, je RÖFIX izdelal podroben priročnik za izvedbo o toplotnoizolacijskih sistemih.

Kaj ponuja

Priročnik za izvedbo toplotnoizolacijskih sistemov je sestavljen iz več delov, ki med drugim ponujajo predstavitev osnov toplotnoizolacijskih sistemov, pregled posameznih toplotnoizolacijskih sistemov (notranjih in zunanjih) ter postopke načina vgradnje le teh.

Vsi koraki vgradnje so pojasnjeni s tekstom ter podkrepljeni z ilustracijami, ki na poenostavljen način predstavljajo kompleksno vgradnjo toplotnoizolacijskih sistemov.

 

Kolaž TIS

Zakonodaja in predpisi

Uvodno poglavje priročnika nam jasno predstavi nacionalno zakonodajo in tehnične predpise vgradnje toplotnoizolacijskih sistemov, kot tudi vse vrste in posebnosti posameznih RÖFIX toplotnoizolacijskih sistemov.

Poleg tega nam predstavi tudi vse korake delovnih faz, ki so prisotni skozi vgradnjo toplotnoizolacijskih sistemov.

Posebnosti zaključnih ometov

Drugo poglavje priročnika govori o zaključnih ometih ter podrobno obrazloži posebnosti posameznega zaključnega ometa ter njegovega načina vgradnje.

Najboljši nasveti za barve

V tretjem poglavju našega priročnika za vgradnjo toplotnoizolacijskih sistemov boste našli najboljše nasvete o RÖFIX programu barv.

Download

Prenos celotnega priročnika za izvedbo toplotnoizolacijskih sistemov je možen tukaj:

RÖFIX toplotnoizolacijski sistemi - priročnik za izvedbo 11,22 MB