Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov
IM0029933_gi.jpg

Premazi/Obloge

 

Ustvarite prijetno atmosfero z barvami RÖFIX

RÖFIX je odprt partner za nove barvne rešitve. Z barvami je mogoče vzpostaviti posebno atmosfero ali podeliti prostoru popolnoma novo identiteto. Pri tem ne gre vedno le za živahne barve, temveč prej za usklajenost različnih barvnih elementov v prostoru, ki aktivira naše čute. Svet je preveč pisan, da bi ga preživljali v prostoru, obdani z belimi grobovlaknatimi tapetami. Zato nam dovolite, da vas navdušimo in opogumimo za nove barve.

Fino stopnjevane nianse, rafinirane kombinacije in tehnike vas bodo zapeljale v odkrivanje neznanih dimenzij prostora. Iz neskončnih variacij lahko izberete svoj individualni barvni ton fasade ali notranjega prostora. Poiščite svoj osebni barvni ton… Svetle barve učinkujejo lahkotno in prijazno, dajejo vtis širine in omogočajo, da vsak prostor postane na videz večji. Temni barvni toni delujejo zamolklo, utesnjujoče, obdajajoče, omejujoče – z njimi lahko izrazimo željo po skriti varnosti. Hladne barve izražajo distanco, pasivnost in dajejo vtis stroge stvarnosti in funkcionalnosti. Delujejo pomirjujoče in osvežujoče. Tople barve ustvarjajo bližino in vzpostavljajo osebno, prijazno in domačno atmosfero. Delujejo vzpodbujajoče in aktivirajo stanovalce.

V svetu barv in premaznih materialov RÖFIX z novostmi postavlja vedno nova merila. Domišljeni koncepti težijo k skladnosti med človekom in arhitekturo. Uporabnike usmerjajo k izražanju z barvami, ustvarjanju privlačnih bivalnih prostorov in prijetne atmosfere.