Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov
IM0008804_gi.jpg

Sistemi za polaganje keramike in naravnega kamna

 

Potrdite svoje prednosti s sistemi RÖFIX za polaganje keramike!

Keramična ploščica je eden najstarejših oblikovalnih elementov v zgodovini arhitekture. Danes je njena vloga pomembnejša kot kdaj koli. Ploščice so sinonim za atmosfero. Atmosfero za bivanje in življenje v naravni lepoti. Z raznolikostjo barv, formatov, dizajna in individualnih idej izpolni zidna/talna keramika zahteve tudi najbolj razvajenih naročnikov. Kopalnice, tuš in toaletni prostori, kopališča, savne, veže, stopnišča in drugi bivalni prostori postanejo s skrbnim načrtovanjem pravo okolje za našo družino, družabno življenje, prosti čas in sprostitev. V prostorih, v katerih bivamo, lahko uresničimo svoj osebni slog. Različni formati zahtevajo kreativnost pri izvajanju naročnikovih zamisli. Tudi pri profesionalni uporabi v praksi ne ostane nobena zahteva naročnika neizpolnjena. Umetniška zasnova pri polaganju keramike in izkušeno tehnično svetovanje sta zagotovljena – tudi za velike projekte/objekte.

Z Röfixovo silosno in strojno tehniko je gradbene proizvode RÖFIX mogoče vgraditi racionalno in stroškovno ugodno. Že desetletja RÖFIX pošilja na tržišča nove in nove proizvode. Posebne recepture omogočajo, da iz silosa prek namontiranega pretočnega mešalnika pripravimo gotovi izdelek v želeni količini in vedno enaki kakovosti! Seveda so stroji, ki bistveno olajšajo delo, na voljo tudi za racionalno obdelovanje izdelkov iz papirnatih vreč.

Prednosti

• Prihranimo več ročnih delovnih faz

• Gradbeni material je stalno na voljo v potrebni količini

• Čisto gradbišče

• Material se ne izgublja zaradi tatvin, vremenskih vplivov in ostankov

• Dodatna stroja oprema ni potrebna

• Uporaba tudi v zimski sezoni

• Možnost organizacije gradbišča na še tako majhnem prostoru

• Manjše telesne obremenitve gradbenih delavcev

Strojna tehnika

Pretočni mešalnik za silos

Pretočni mešalnik pritrdimo prek prirobnice pod silosom. Pretočni mešalnik in krmilna omara izpopolnita logistiko na gradbišču.

Črpalna naprava za dovajanje materiala

Pnevmatske tlačne naprave za dovajanje materiala so zlahka kos tudi večjim razdaljam. Uporabljajo se univerzalno z vsemi običajnimi pretočnimi mešalniki, mešalnimi črpalkami ali stroji za nanašanje ometa.

Pretočni mešalnik (stacionarni )

Pretočni mešalniki so namenjeni za univerzalno uporabo, imajo kolesa za prevoz, z njimi brez težav pripravljamo malto za zidanje in fini beton, estrih, omet in fini omet, lepilo za keramiko in izravnalno maso. Primerne so za material v vrečah in iz silosa. Če polnimo pretočni mešalnik z materialom iz silosa prek črpalne naprave za dovajanje, moramo uporabiti filtrski nastavek oziroma vpihovalno havbo.

Silosna mešalna črpalka (SMP)

Silosna mešalna črpalka deluje z dvojnim sistemom mešanja. Montiramo jo neposredno pod veliki silos in dostavimo kot kompletni sistem na gradbišče. Zmogljivo mešanje omogoča dovajanje na razdalji do 60 m ob minimalni obrabi.

Orodja

Pravilna izbira pripomočkov je prav tako pomembna za strokovno vgradnjo naših izdelkov. RÖFIX je tudi na tem področju pravi partner za vas.