Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov

RÖFIX StoneEtics® 50 z mozaikom

 
Download:
tehnični list tehnični_list_RÖFIX_StoneEtics®_50_z_mozaikom__DC0071680.PDF
75,99 kB
IM0031431_md.jpg btn_search

RÖFIX StoneEtics® 50 z mozaikom je preskušen sistem, ki kombinira ustrezno toplotno izolacijo fasadnih površin z različnimi oblikami in vzorci mozaika/mozaičnih ploščic, pri čemer znaša največja dovoljena površinska obremenitev podlage 50 kg/m2.
Izbira izolacijskih materialov v sistemu StoneEtics je izjemno široka, med drugim lahko vgradimo EPS, izolacijske plošče iz plute ali mineralne volne do največje debeline plošč 300 mm.

Za lepljenje uporabljamo izključno malto za lepljenje in armiranje RÖFIX Unistar LIGHT. Mehansko pritrjevanje s teleskopskimi ugreznimi sidri RÖFIX ROCKET je obvezno ne glede na podskupino zgradb. Armiranje izvedemo z enakim materialom kot lepimo izolacijske plošče, obvezno z mrežico za armiranje RÖFIX P100. V sistemu RÖFIX StoneEtics® 50 z mozaikom ni potrebno dodatno (dvojno) armiranje.

Za izravnavanje podlage in lepljenje mozaika/mozaičnih ploščic RÖFIX AG 686 MOSAIK. Fugiramo v tekoči konsistenci z enakim materialom, ki je na voljo v dveh barvnih odtenkih.

RÖFIX StoneEtics lahko uporabljamo na masivnih zidovih iz opeke ali betona, brez težav ga lahko izberemo tudi za starejše objekte z masivnimi, nosilnimi zidovi. Tu je obvezen preskus podlage.