Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov
Lijepi pod

RÖFIX svetovalec za izbiro talnih sistemov

 

Kako izbrati talni sistem? Koristni nasveti.

Pravilna izbira materiala

Dobro zasnovani in načrtovani talni sistemi lahko odločilno prispevajo k udobju bivanja v neki stavbi. Za dobro počutje sta bistvena ustrezna klima in akustika, pravilno nanešeni talni sloji pa vplivajo tako na temperaturo v prostoru, kot tudi hrup. 

Porazdelitev toplote v prostore bo bistveno bolj enakomerna s kombinacijo estriha in talnega ogrevanja, pri čemer lahko estrih služi kot pod ali pa podlaga za različne zaključne obloge.

Znanje in izkušnje

Za estrih je pomembna ne le kvaliteta materiala, pač pa tudi kakovost izvedbe. Talni sistemi RÖFIX v rokah izkušenih in sposobnih izvajalcev ustvarjajo sinergijo usmerjeno v prihodnost. Stalno usposabljanje se kaže v raznovrstnosti proizvodov in uporabljenikh materialih in sistemih.

Zakaj RÖFIX

RÖFIX proizvodi so v skladu z različnimi mednarodnimi normami, pravilniki in smernicami. Še več, RÖFIX ves čas sodeluje z izpitnimi inštituti in oddelki za certificiranje pri oblikovanju norm, ter na ta način bistveno prispeva k povečanju kvalitete proizvodov na trgu in gradnje.

 

Vložek v prihranek

 

Boden Systeme

Kdor gradi za prihodnost, je pozoren na energetsko učinkovitost in ekologijo. Optimalna izolacija se začne v kleti in konča na stropu pod streho.

Na ta način ne varčujemo le s stroški ogrevanja pozimi, pač pa tudi hlajenja prostorov poleti.

 

Kateri estrih izbrati?

 

Grijani estrih

Izberite RÖFIX estrih po vaši meri in si zagotovite optimalno učinkovitost vaših tal. Priporočamo eno od naslednjih rešitev:

  • Vezani estrih
  • Estrih na razdijelnom sloju
  • Estrih na izolacijskom sloju
  • Grijani estrih 

Cementni estrih za vaša tla

 

Ugradnja brzovezujućeg cementnog estriha 1

Cementni estrih je od iznajdbe Portlanda najpogostejša rešitev. Njegova prednost je univerzalnost, ter odpornost na vlago in nizke temperature.

 

Creteo®Standard 999 Beton/Estrih

 

RÖFIX Beton Estrih_2

Multifunkcionalni proizvod iz RÖFIX delavnice:

• Beton: za postavljanje talnih plošč, malih temeljev, nadvratnikov za vrata, okna in vrtne zidove

• Estrih: za sve plavajoče in vezane estrihe. Pri vezanem estrihu svetujemo RÖFIX 972

 

NOVA ekonomična masa za niveliranje RÖFIX FN 690

 

FN 690 VREČA

 
Za celovit talni sistem, najsi bo parket, laminat, keramika ali drug material, je potrebna kvalitetna nivelacija. Priporočamo talno izravnalno maso RÖFIX FN 690.

     

RÖFIX 831- Rešitev za ravna tla

 

1

Za glajenje neravnin na podlagi svetujemo izravnalno nasutje ROFIX 831. Služi tudi kot polnilo za praznine med kabli, cevmi in lesenimi konstrukcijami.

 

Najlažje učenje. Spremljajte RÖFIXtv

 

YouTube2

Prižgite RÖFIXtv-u... Hiter in popoln vir za učenje...Poglejte kako enostavno vgradimo RÖFIX talne sisteme...

     

RÖFIX AS 345 Optiseal® 1K

Sovražnik vlage

 

Optiseal

Voda škodi gradbenim objektom. Že špricanje v okolici kadi in tuš kabin lahko povzroči vlaženje in madeže...Težavo odpravite z RÖFIX AS 345 Optiseal® 1K.