Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov

Toplotno izolacijski sistemi

 

Želite prejeti naš DVD, ki vam bo na preprost način približal gradbena dela? Pišite nam na: svetovanje@roefix.com (do porabe zalog). 

Podnebje se spreminja, napovedovanje vremena je vsak dan bolj nezanesljivo, posledice nepredvidljive narave pa so vsak dan večje.

Razmere nam zapovedujejo kakovostno in pametno gradnjo, saj nas bo le ta lahko zavarovala pred muhasto naravo, njene danosti pa izkoristila v svoj prid.

Sklenite zavezništvo z naravo in prihranite pri stroških ogrevanja

Z razvojem znanosti se spreminja tudi način gradnje in najboljša okoljska strategija je tista, pri kateri do obremenitev okolja sploh ne pride . V podjetju RÖFIX se tega zavedamo in pri svojih procesih, virih in materialih to v največji meri upoštevamo.
 
Ko razmišljamo o fasadah, ne mislimo le na lep in sodoben videz, temveč tudi na toplotno izolacijo, varstvo okolja in na učinkovito alternativo klimatskim napravam.

Le kdo si ne bi želel prihraniti energijo poleti in pozimi?

Številni razlogi so, zaradi katerih se izplača vgraditi ekološko kakovostne materiale. Nenazadnje lahko prihranite do 40 % stroškov ogrevanja in obenem prejmete še refundacijo za energijske prihranke pri EKO SKLAD -u.
 

Izbirajte med različnimi fasadnimi sistemi

V RÖFIX-u ponujamo veliko različnih sistemov toplotne izolacije. Izberite najustreznejšo za vaš objekt. 

 

Fasadni sistem alpin

RÖFIX take-it ALPIN®. Izjemno vremensko odporen!

RÖFIX take-it ALPIN® zagotavlja visoko termoizolativnost in predstavlja nov standard, s katerim boste prihranili ne le pri stroških ogrevanja, ampak tudi pri debelini fasade.

Skupaj z ustrezno lepilno-armirno malto pa zagotavlja robustno fasado, odporno proti vsem vremenskim vplivom.

 

Fasadna plošča Relax

RÖFIX EPS-F 031 RELAX. Enostavno polaganje, prihranek pri energiji!

Ekološko zelo priporočljiva izbira je fasadni sistem z izolacijskimi ploščami z razbremenitvenimi zarezami RÖFIX EPS-F 031 RELAX .

Ta omogoča največjo toplotno izolativnost , hkrati pa zaradi oblike plošč in natančnega prileganja dimenzij omogoča hitro, natančno in racionalno polaganje.

S to izbiro se vam obeta več kot 20% prihranka na energetskih virih , manjša globina špalete pa pomeni več svetlobe v prostorih.

 

Fasadni sistem Firestop

RÖFIX FIRESTOP. Negorljiv, zvočno izolativen, za visoke zgradbe! 

Če težavo predstavlja hrup iz okolice ali pa je vaša posebna skrb požarna varnost , vam je na voljo RÖFIX FIRESTOP, negorljiv in zvočno izolativni fasadni sistem z mineralno volno.

Tovrstna izolacija povezuje toplotno in ekološko zaščito, ki je posebej primerna za visoke zgradbe.

 

Fasadni sistem Sycotec

RÖFIX SycoTec. Za ohranjanje lepega videza fasade! 

Seveda nismo pozabili niti na videz. Prav fasada je tista, ki že na prvi pogled izrazi eleganco in sodobnost.

Dandanes so barvni toni fasad vse temnejši in izrazitejši. Žal še tako lepe fasade nazadnje načne zob časa.

V želji po zaščiti fasade pred spremembami barvnega tona, razpokami, deformacijami in biološkimi reakcijami na temnih fasadnih površinah smo v podjetju RÖFIX razvili sistemsko rešitev. Inovativni premazi RÖFIX Syco Tec (angl. Systemic Coating Technology) so namenjeni zahtevno zasnovanim fasadam, da bodo še dolgo ohranjale svoj svež in čist videz. 

POTREBUJETE NASVET? Kontaktirajte nas!

Pišite nam na elektronski naslov svetovanje@roefix.com. Z veseljem vam bomo dali nasvet ali postregli z dodatnimi informacijami. Za boljšo predstavitev prednosti naših izdelkov in storitev vam pošljemo tudi naš brezplačni DVD, ki vam bo na preprost način približal gradbena dela. 

DVD-ji so vam na voljo do porabe zalog.