Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov
Lijepa fasada

RÖFIX svetovalec za toplotno izolacijo fasade

 

Nudimo nekaj koristnih nasvetov za pravilno izbiro toplotne izolacije

Moderni, visoko-tehnološki in ekološko neoporečni izdelki za vse vrste poslovnih in družinskih objektov. Trajne in obstojne rešitve. To so toplotno izolacijski sistemi RÖFIX.

Sodobna izolacija u novogradnji

Izberite ETAG certificirani sistem in se vselite v zanesljiv dom. Svetujemo eno od naslednjih rešitev:

 

 

Sanacija toplotne izolacije

Prepričajte se v zajamčeno obstojnost RÖFIX proizvodov. Zaščitite dom pred vremenskimi vplivi in prihranite pri energiji.

 

Stiropor ali kamena volna

Stiropor fasada

stiropor toplotna izolacija fasade

Stiropor nudi dobro razmerje med kakovostjo in ceno. Je enostaven za obdelavo in vgradnjo in kar poceni. Dobro kljubuje vlagi.

 

 

Kamena volna

toplotna izolacija fasade

Kamena volna je naraven, okolju prijazen para propusten material. Ne gori, zato je primerna za fasade in izolacijo visokih objektov.

5 najbolj pogostih pomanjkljivosti zunanje toplotne izolacije

Imate težave z izolacijo? Na RÖFIX-ove nasvete se lahko zanesete. Prepričajte se na primeru 5 najbolj pogostih težav na toplotni izolaciji.

     

Siti alg i gljivic?

termo izolacija

Znebite se mehanskih in bioloških vplivov na toplotni izolaciji. Odpravite alge, gljivice, preprečite bledenje barve in slab izgled fasade. 

 

Siti razpokane barve?

RÖFIX SycoTec poskrbi, da so temne barve na fasadi odporne na razpoke in deformacije, alge i gljivice.

     

Subvencije Eko sklada

Subvencije Eko sklada logo

Preverite kateri RÖFIX sistemi so certificirani za pridobitev subvencije Eko sklada in kako podati vlogo.

 

Zaščite najbolj izpostavljen del fasade

Podnožje

Spoznajte enostavno in učinkovito izvedbo podnožja, najbolj izpostavljenega dela fasade. Pomagajte si z RÖFIX Optiflex 1K & RÖFIX Optiflex 2K.

Program za fasade

Fasada močno vpliva na končni izgled objekta. Ko je enkrat izdelana, jo je težko spremeniti. Da končni izgled fasade ne bo prepuščen naključju, si najprej oblikujte virtualno fasado z Rofixovim svetovalcem za fasade. To je program za fasade, v katerem lahko pobarvate hišo po lastnih željah. Program omogoča kombiniranje preko 300 različnih barvnih odtenkov.

Oblikovanje fasade v 4 korakih!

1. V program naložite fotografijo svojega objekta. Če je nimate, lahko izbirate med vzorčnimi fotografijami v programu.

2. Program za fasade Rofix omogoča poljubno kombiniranje barvnih odtenkov. Izbirate lahko med več kot 300 barvnimi toni iz Rofix barvne karte. V programu poljubno označujete polja za barvanje, kopirate barvo, izbrišete barvo in vnašate odprtine za okna.

3. Da je predstava še realnejša, program omogoča, da si izbrano kombinacijo barv lahko ogledate ob različnih dnevnih svetlobah: zjutraj, opoldne in zvečer.

4. Ko končate z obdelavo fotografije, projekt shranite.

Program za fasade Rofix

Program za fasade Rofix je zelo enostaven za uporabo. Poglejte, kako deluje.

Spoštovani obiskovalci,

Spoštovani obiskovalci, zaradi tehničnih težav na konfiguratorju je začasno onemogočeno nalaganje fotografij. Rešujemo težavo. Hvala za razumevanje!Prosimo upoštevajte!

Barvni odtenki na zaslonu in pisalu lahko odstopajo od originalnih barvnih odtenkov po karti RÖFIX ColorDesign. Prosimo, da pred končno odločitvijo uskladite izbrane barve z originalno barvno karto RÖFIX ColorDesign. Za barvne odtenke z vrednostjo odboja sončne svetlobe < 25 % upoštevajte RÖFIX SycoTec smernice.