Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov
RÖFIX Fokus

Fokus na inovativnih rešitvah

 

Skrbno izbrani produkti

Umetnost Sgraffito

Sgraffito je več kot dekoracija, poglejte kaj vse je mogoče narediti s pomočjo te tehnike.

več

RÖFIX Aerogel visokoučinkoviti izolacijski sistem

Z RÖFIX Aerogel visoko-učinkovitim izolacijskim sistemom imajo arhitekti in izvajalci končno na voljo inovativni i energetsko učinkoviti sanacijski sistem, ki izpolnjuje vse posebne zahteve tako znotraj kot zunaj.

več

RÖFIX CalceClima®

RÖFIX CalceClima® produkti ustvarjajo na naraven način zdrav in ugoden ambient doma. Izčrpne študije so potrdile odlične lastnosti naravnega apna v pogledu absorbcije vlage in škodljivih snovi iz zraka. Naravno apno lahko opišemo kot klimatsko napravo, ki deluje brez elektrike, kar pomeni, da absorbira vlago iz zraka in jo po potrebi tudi izloča.

več

RÖFIX RenoFamily

Zaradi svoje mineralne sestave z visoko vsebnostjo apna, produkti RÖFIX RenoFamily dosegajo zelo dobra adhezijske lastnosti, zato se vgrajujejo brez težav.

več

Creteo®Phalt

Poltoge obloge tipa Creteo®Phalt so posebej primerne za površine izpostavljene visokim statičnim i dinamičnim obremenitvam. Možna je tako zunanja kot notranja uporaba..

več

Creteo®Gala

Beton je lahko pri urejanju vrta in okolice hiše bistveno bolj vsestranski, kot zgolj za izdelavo stez in rubnikov. V različnih, kompleksnih geometrijskih oblikah lahko odgovarja tudi na najvišje arhitekturne zahteve.

več

RÖFIX MINOPOR®

Mineralna izolacijska plošča Minopor združuje ekološko, homogeno, kompletno mineralno toplotno izolacijo.

več

RÖFIX SycoTec®

RÖFIX SycoTec® toplotno izolacijski sistem je primeren za fasade intenzivnih barv (VOSS <25 %). Ponaša se z visoko zaščito pred algami in glivicami, ter udarci. RÖFIX SycoTec® je idealan je lepe, brezčasne fasade, z najvišjo zaščito barve pred toplotnimi obremenitvami.

več

Zaključni sloj fasade: Idealan za poudarjanje individualnosti

Z nami je možna vsaka vsaka fasada. Odkrijte katere tehnike oblikovanja fasadnih površin nudi RÖFIX!

več