Toolbox
Košarica za prenos (0)
Indeks proizvodov
FF 450x280

RÖFIX ColorDesign – barvne karte

 

Klasičen pripomoček

Barvne karte RÖFIX so klasičen pripomoček, ki ga s pridom uporabljajo investitorji, projektanti in izvajalci.

Vsi barvni toni so razporejeni v 12 skupin (RÖFIX Farbwelten), kar omogoča enostavno izbiro in svetovanje pri barvnem oblikovanju različnih prostorskih razporeditev.

Moderni barvni odtenki

Svet barv in materialov znamke RÖFIX ves čas pridobiva nove poudarke, ki omogočajo snovanje premišljenih konceptov z usklajevanjem pričakovanj uporabnikov in arhitektov- za izražanje z barvami, ustvarjanje privlačnih bivalnih prostorov in prijetne atmosfere.

Za zanimivo arhitekturno oblikovanje RÖFIX ponuja sodobne, harmonično usklajene barvne odtenke in strukture.

Če želite preizkusiti najnovejši program za oblikovanje vaše fasade, kliknite tukaj!

Novost - toni za fasadni sistem Sycotec

V nove barvne karte so prvič vključeni tudi novi posebni barvni toni, ki se uporabljajo v fasadnem sistemu Sycotec®.

Na hrbtni strani vsakega barvnega tona so najpomembnejše informacije o pasameznem barvnem tonu (CMYK in RGB vrednosti). S tem so možnosti individualnega oblikovanja vaših projektov razširjene tudi na ta novi sistem.

Kako do barvne karte

Barvna karta RÖFIX ColorDesign (za obdelavo v programu Photoshop, InDesign, AutoCAD, Picture Publisher) bo kmalu na razpolago v novi spremenjeni različici, do takrat pa vam bo zagotovo služila trenutna različica.
Če želite naročiti ROFIX ColorDesign barvno karto 2015, vam jo bomo z veseljem poslali na vaš naslov, zato nas kontaktirajte na e-pošto:office.grosuplje@roefix.com in pustite svoje kontaktne podatke, da vam bomo lahko poslali barvno karto v najkrajšem možnem času (vredi samo za SLO).

Opozorila

Barvna karta je izdelana v tiskarskem postopku. Obstaja možnost odstopanja barvnega tona na objektu, ki je pogojena s strukturo površine, vpadom svetlobe, odboji v okolici, velikostjo zrn, lastnostmi podlage, vpojnostjo, vremenskimi razmerami in načinom izvedbe.

Navedena odstopanja ne veljajo za pomanjkljivost ali krivdno napako pri izvedbi storitve. 

Pravni zahtevki

Pravni zahtevki so izključeni. Strukturne in vpojne lastnosti podlage, vremenski in okoljski vplivi, svetlobne razmere in nihanja v surovini lahko spremenijo barvni ton, vendar niso podlaga za pravne zahtevke.

Najprej testirajte

Vedno naj izvajalec/uporabnik na objektu opravi test na poskusni površini in tako v naprej preveri barvno ujemanje v suhem stanju. Kljub strogi kontroli proizvodnje so pri naknadnih naročilih mogoča minimalna barvna odstopanja. Barvna odstopanja pri naknadnih naročilih zmanjšamo tako, da zmešamo oziroma izenačimo naknadno dobavljeni material s prvotnim.

Navedene izvedbene možnosti na zadnji strani barvnih listov so nezavezujoče okvirne smernice.

Upoštevati je treba tehnične liste, varnostne liste in izvedbene smernice.

Drugače veljajo naši Splošni pogoji poslovanja (glejte zadnji veljavni cenik RÖFIX).