RÖFIX SismaCalce®

Seizmična zaščita in sistem za rehabilitacijo tresk
zapri

Tehnična dokumentacija

TM RÖFIX SismaCalce® Seizmična zaščita in sistem za rehabilitacijo tresk sl

Tehnični list (TL)

pdf
184 KB
zapri

Opis proizvoda

Potresna ojačitev RÖFIX SismaCalce je sestavljena iz posebne RÖFIX mreže SismaProtect, ki se uporablja skupaj z mineralno malto RÖFIX SismaCalce na osnovi belega cementnega hidravličnega apna. Zaščita pred potresno zaščito RÖFIX SismaProtect je večosna hibridna tkanina, izdelana iz posebnih alkalno odpornih sintetičnih in steklenih vlaken s prevleko za optimalno vezanje vlaken-malte. Gibanja in energije, povezane s potresom v zidani, lahko povzročijo večosna teža

Sistem RÖFIX SismaCalce je bil zasnovan za zid, ki bo v primeru hudega potresa zaščitil človeška življenja. Po zaslugi kombinacije armirane ojačitve in izboljšane elastične prilagodljivosti malte je mogoče doseči dokaj visoko deformabilnost hiše. Lahko sicer nastanejo razpoke in delne poškodbe v strukturi zidu, popoln kolaps pa ni pričakovan. Stanovalci take stavbe ostanejo nepoškodovani, prav tako mimoidoči.

Nenazadnje sistem RÖFIX SismaCalce pri potresu zagotavlja tudi bistveno manjše poškodbe na hiši v primerjavi s posledičnimi poškodbami na potresno nezaščitenih objektih. To seveda zmanjša stroške morebitne obnove.

zapri

Zanimate se za enega izmed proizvodov iz našega asortimenta ali potrebujete nasvet?

Obrnite se na nas in z veseljem Vam bomo svetovali.

Kliknite na kontaktni obrazec

Na voljo smo Vam:

Dogovorjena logistika
Izjemna kakovost
Osebno svetovanje
Stran se nalaga….