RÖFIX StoneEtics® 103 z umetnim kamnom iz lahkega betona

(iz lahkega betona)

Tehnična dokumentacija

TM RÖFIX StoneEtics® 103 z umetnim kamnom iz lahkega betona (iz lahkega betona) sl

Tehnični list (TL)

pdf
182 KB
zapri

Več priporočil proizvoda

Opis proizvoda

RÖFIX StoneEtics® 103 z umetnim kamnom iz lahkega betona je preskušen sistem, ki kombinira ustrezno toplotno izolacijo fasadnih površin z različnimi oblikami in vzorci umetnega kamna iz lahkega betona, pri čemer znaša največja dovoljena površinska obremenitev podlage celo 103 kg/m2.
Izbira izolacijskih materialov v sistemu StoneEtics je izjemno široka, med drugim lahko vgradimo EPS, izolacijske plošče iz plute ali mineralne volne do največje debeline plošč 200 mm.

Za lepljenje uporabljamo izključno malto za lepljenje in armiranje RÖFIX Unistar LIGHT. Armiranje izvedemo z enakim materialom kot lepimo izolacijske plošče, obvezno z mrežico za armiranje RÖFIX P50. Sistem RÖFIX StoneEtics® 103 z umetnim kamnom iz lahkega betona zahteva dodatno armiranje površine. Drugi armaturni sloj izvedemo s fleksibilnim lepilom za umetni kamen RÖFIX AG 687 StoneColl in specialno nosilno mrežico RÖFIX IG 996.

Garantirani sistem dopolnjujeta lastno razvito lepilo za plošče RÖFIX AG 687 StoneColl in fugirna masa RÖFIX AJ 618.

RÖFIX StoneEtics se lahko uporablja na masivni gradnji iz opeke ali na betona, prav tako na starih objektih z masivno podlago, ki omogoča zanesljivo lepljenje in ustrezno nosilnost.

zapri

Zanimate se za enega izmed proizvodov iz našega asortimenta ali potrebujete nasvet?

Obrnite se na nas in z veseljem Vam bomo svetovali.

Kliknite na kontaktni obrazec

Na voljo smo Vam:

Dogovorjena logistika
Izjemna kakovost
Osebno svetovanje
Stran se nalaga….