RÖFIX -Gradbeni sistemi

Podjetje RÖFIX je bilo prvotno družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno že davnega leta 1888. Podjetje, ki sta ga ustanovila brata Josef in Hermann Wechinger je najprej delovalo kot tovarna apna in opekarna v kraju RÖFIX v Avstriji, ki se je razvila od proizvajalke apna do strokovnjaka za zaključne omete, danes pa smo sopomenka za gradbene sisteme. Po 130 letih obstoja je naša krovna organizacija oziroma holding postalo podjetje FIXIT GRUPPE.

RÖFIX je od septembra 2006 pod okriljem FIXIT GRUPPE kot krovne organizacije zbranih petih znamk gradbenih proizvodov: FIXIT, GREUTOL, HASIT, KREISEL in RÖFIX.

Z 69 proizvodnimi lokacijami v 19 evropskih državah in z okoli 2500 sodelavkami in sodelavci sodi FIXIT GRUPPE med vodilne ponudnike sistemov na področju gradbenih materialov. Z inovativnimi proizvodi, poudarkom na kakovosti in neprekinjenim razvojem organizacije je skupini podjetij uspelo zagotoviti velike tržne deleže.

RÖFIX je prisoten v Sloveniji od leta 1996. V več kot 20. letih obstoja smo se uspeli razviti v eno od vodilnih proizvodnih in prodajnih podjetij gradbenega materiala. V Sloveniji imamo prodajni obrat v Grosuplju.

KAKOVOSTNI IN TRAJNI SISTEMI. STROKOVNA IN TEHNIČNA PODPORA!

Odgovornost za projekt in za vse faze gradnje

Odgovorno svetujemo v vsaki fazi gradnje in smo vam na voljo s tehničnim znanjem ter dolgoletnimi mednarodnimi izkušnjami.

Razumevanje specifičnih potreb pri gradnji

Da bomo lažje razumeli vaše specifične potrebe bomo prisluhnili vašim idejam in željam ter predlagali optimalno rešitev, ki je izvedljiva v praksi. Na voljo so vam naši strokovni priročniki in publikacije, smernice o vgradnji, fizični vzorci ter video gradivo.

Natančni izračuni vsake podrobnosti

Pri oblikovanju komponent sistema upoštevamo njihovo ekološko oceno ter značilnosti glede paroprepustnosti. Za enostavnejše in hitrejše razumevanje so vam na voljo podrobnosti CAD za toplotno-izolacijske sisteme, izračun mase za fugiranje, smernice in priporočila za vgradnjo, ki si jih v PDF ali drugih formatih lahko prenesete z naše spletne strani.

Zanesljiv partnerski odnos

Stabilnost, trajna obstojnost, estetika in zaščita okolja so naše prednostne naloge pri oblikovanju novih izdelkov in sistemov za posebne namene. Izjemno pomembni so tudi kakovost bivanja, majhna poraba energije ter kakovostna in zdrava klima v prostorih v katerih živite in bivate.

Vaš partner za dolgoročno sodelovanje

V procesu gradnje so izjemno pomembni dobro načrtovanje, izbira ustreznih sistemov in materialov ter strokovna izvedba del. V vsakem trenutku in pri vsakem projektu vam želimo zagotoviti strokovno in tehnično podporo ter z vami zgraditi dolgoročno partnerstvo, ki temelji na zaupanju. 

PODJETJE

Naše poslanstvo, vizija in vrednote

Čas v katerem se nahajamo označujejo velike spremembe in motnje. Organizacije poleg nenehnega prilagajanja in fleksibilnosti potrebujejo predvsem prepričljivo in dosledno vodenje. Pri tem nas podpirata poslanstvo in vizija FIXIT GRUPPE.

RÖFIX pomeni

Kakovostni in trajni sistemi. Strokovna in tehnična podpora!

RÖFIX skozi zgodovino

Gradbeni sistemi že od leta 1888. Takrat so bratje Josef in Meinrad Wehinger v Röthisu ustanovili proizvodnjo opeke in apna.

Lokacije

RÖFIX v Sloveniji

V več kot 20. letih obstoja smo se uspeli razviti v eno od vodilnih proizvodnih in prodajnih podjetij gradbenega materiala. V Sloveniji imamo prodajni obrat v Grosuplju.

RÖFIX v Europi

Smo mednarodno podjetje, ki posluje po vsej Evropi, z visoko strateško rastjo in mednarodnim širjenjem.

FIXIT GRUPPE

RÖFIX je od septembra 2006 pod okriljem FIXIT GRUPPE kot krovne organizacije zbranih petih znamk gradbenih proizvodov: FIXIT, GREUTOL, HASIT, KREISEL in RÖFIX.

Določba o skladnosti

Delovanje v skladu z zakonskimi predpisi in ravnanje v skladu z opredeljenimi pravili sta pomembna sestavina temeljnih vrednot in notranjih procesov naše organizacije.