RÖFIX KREATIV - kreativni fasadni reliefi zagotavljajo privlačnost vsake stavbe

Kreativne fasadne strukture zagotavljajo privlačnost slehernega objekta.

Dekoracija in tekstura imata že od nekdaj v svetu umetnosti in arhitekture pomembno vlogo pri poudarjanju kreativnosti. Težnja po osebnem izražanju pri oblikovanju površin s poudarjenimi oziroma dekorativnimi teksturami je tudi danes prisotna pri urejanju objektov.

Nove kreativne tehnike strukturiranja RÖFIX KREATIV s pestro paleto vrhunskih in kakovostnih ometov na preprost način oblikujejo visoko kreativne in edinstvene površine fasad. V taktilnem doživljanju tridimenzionalnih struktur se izraža umetniška žilica izvajalca, ki je nenehno edinstvena in drugačna- neponovljiva. Kreativne tehnike strukturiranja RÖFIX KREATIV torej ne sodijo med konvencionalne tehnike, ampak gre za široko paleto dodatnih učinkov in dekorativnih detaljov, ki so popolnoma prilagojeni individualnim željam investitorja. Različice, ki jih predlaga aktualna brošura, predstavljajo osnovo za pestro paleto kombinacij in možnosti sprememb, kar pa je odvisno od individualnih zamisli, vrste fasade ter od toplotne izolacije objekta. Izbor posebno izoblikovanih tekstur skupaj z igro svetlobe steklenih dodatkov in delčkov, ki jih dopolnjuje lepa barva, zagotavlja edinstvenost in privlačnost fasade slehernega objekta.

Kreativne tehnike strukturiranja RÖFIX KREATIV

Najlepše so prav tehnike strukturiranja, ki nastanejo kot kombinacija domišljije in navdiha. Ponujamo vam strokovno podporo in svetovanje pri izbiri barv in izdelkov, ki bodo celovito ustrezali estetskim in tehničnim značilnostim kreativne strukture, ki ste si jo izbrali.

Prav tako vam ponujamo tudi možnost, da v skladu z vašimi individualnimi zamislimi izdelamo vzorec kreativne tehnike strukturiranja po vašem izboru, da boste pred dokončno odločitvijo prepričani v svojo odločitev.

Poiščite navdih!

Prenesite si spodnjo brošuro in se še podrobneje seznanite z omenjeno tematiko: