FIXIT skupina

Pet znamk – ena filozofija

Od septembra 2006 je pod okriljem SKUPINE FIXIT kot krovne organizacije zbrano pet znamk gradbenih proizvodov:  

  • FIXIT,
  • GREUTOL,
  • HASIT,
  • KREISEL
  • in RÖFIX.

Z 68 proizvodnimi lokacijami v 19 evropskih državah in z okoli 2500 sodelavkami in sodelavci sodi SKUPINA FIXIT med vodilne ponudnike sistemov na področju gradbenih materialov.

Z inovativnimi proizvodi, poudarkom na kakovosti in neprekinjenim razvojem organizacije je skupini podjetij uspelo zagotoviti velike tržne deleže.

Dolgoletne izkušnje in strokovna znanja o toplotnih izolacijah, ekoloških gradbenih renovacijah in gradbeno-kemičnih rešitvah so pod okriljem skupne organizacije bolj povezani in predstavljajo večje prednosti za stranke pri uporabi v praksi.

Vsi znaki razvoja kažejo na našo usmerjenost v prihodnost

Začeli smo z regionalnimi obrati gradbenih proizvodov, po več desetletjih intenzivne širitve pa smo se razvili v močan koncern, ki je prisoten po vsej Evropi.

Sodelavci SKUPINE FIXIT usklajujejo mednarodne projekte in naloge. Pri tem si izmenjujejo dragocene izkušnje ter razvijajo in krepijo mednarodno sodelovanje.

Ključni nalogi SKUPINE FIXIT sta podpora blagovnih znamk in deželnih organizacij.

Centralni oddelki, kot so oddelek za raziskave in razvoj, oddelek za trženje in oddelek za informacijske tehnologije, povezujejo potrebe, ki jih nakazujejo posamezne države in posamezne znamke.