FIXIT karta

Pet znamk – ena filozofija

Od septembra 2006 je pod okriljem SKUPINE FIXIT kot krovne organizacije zbranih pet znamk gradbenih proizvodov:  

  • FIXIT,
  • GREUTOL,
  • HASIT,
  • KREISEL
  • in RÖFIX.

Z 68 proizvodnimi lokacijami v 19 evropskih državah in z okoli 2500 sodelavkami in sodelavci sodi SKUPINA FIXIT med vodilne ponudnike sistemov na področju gradbenih materialov.

Z inovativni proizvodi, poudarkom na kakovosti in neprekinjenim razvojem organizacije je skupini podjetij uspelo zagotoviti velike tržne deleže.

Dolgoletne izkušnje in strokovna znanja o toplotnih izolacijah, ekoloških gradbenih renovacijah in gradbeno-kemičnih rešitvah so pod okriljem skupne organizacije bolj povezani in predstavljajo večje prednosti za stranke pri uporabi v praksi.

Vsi znaki razvoja kažejo na našo usmerjenost v prihodnost

Začeli smo z regionalnimi obrati gradbenih proizvodov – po več desetletjih intenzivne širitve smo zrasli v močan koncern, prisoten po vsej Evropi.

Sodelavci SKUPINE FIXIT koordinirajo internacionalne projekte in naloge. Pri tem si izmenjujejo dragocene izkušnje, razvijajo in krepijo mednarodno sodelovanje.

Glavna naloga SKUPINE FIXIT je, da podpira blagovne znamke in deželne organizacije.

Centralni oddelki kot Raziskave in razvoj, Trženje in Informacijske tehnologije povezujejo potrebe, ki jih nakazujejo posamezne države in posamezne znamke.

Centralno so koordinirana tudi področja logistike, strojne tehnike in kontrolinga

Stran se nalaga...