Trendi in rešitve RÖFIX

Aktualna tematika

RÖFIX KREATIV

Nove ustvarjalne tehnike

V svetu umetnosti in arhitekture sta talent in tekstura vedno igrala pomembno vlogo pri poudarjanju ustvarjalnosti.

RÖFIX EPS-F 031 RELAX

Fasadna izolacijska plošča

RÖFIX RELAX je izolacijska fasadna plošča z zarezami za toplotnoizolacijske kontaktne sisteme. Novost sodi med visokoučinkovite izolacijske plošče iz ekspandirane sive polistirenske trde pene.

Rekonstrukcija in sanacija

Rekonstrukcija in sanacija objektov pomenita izboljšanje kakovosti življenja. Zaradi dolgoletne uporabe in nevzdrževanja tudi stavbe izgubijo svojo kakovost in udobje.

Tehnične rešitve za novogradnje:

Fasade

Na naših straneh lahko izveste več o različnih možnostih oblikovanja zaključnega izgleda fasade in na katere detajle je potrebno biti pozoren pri projektiranju izvedbe.

Održiva gradnja

Notranji zidovi

RÖFIX, saj so premazi za notranje površine RÖFIX izdelani iz najboljših, naravnih surovin.

Toplotno-izolacijski sistemi

TIK-sistemi aktivno zmanjšujejo prenašanje toplote skozi steno in s tem pripomorejo k varčevanju z dragoceno energijo, potrebno za ogrevanje objekta.

Estrihi/Talni sistemi

Estrihi so zelo pomembni za visoko kakovost bivanja. Če ima tlak ustrezno sestavo, tak medsebojno usklajen talni sistem bistveno zmanjša udarni zvok v prostoru in izboljša toplotno izolativnost.

Tehnične rešitve za stare objekte:

Fasade

Med dolgotrajno uporabo in nevzdrževanjem stavb fasade izgubijo svojo kakovost in videz.

Notranje stene

Pri obnovi strukture in barve notranjih zidov, interier objekta dobi nov izgled, z energetsko prenovo pa se poveča njegova ekonomičnost in udobnost.

Energetska prenova

Naravno in zdravo stanovanje brez prekomernega izkoriščenja virov ter brez odrekanja udobju in kakovosti bivanja! Je načelo, ki ustreza želji številnih investitorjev in izvajalcev.

RÖFIX Estrihi

Estrihi so pomembna podlaga za različne zaključne talne obloge na nosilni konstrukciji.