Zaščita spomenikov in ekološka gradnja

Rekonstukcija in sanacija objektov pomenita izboljšanje kakovosti življenja. Zaradi dolgoletne uporabe in nevzdrževanja tudi stavbe izgubijo svojo kakovost in udobje. Pri tem pomemben dejavnik za blaginjo slehernega posameznika predstavlja okolje. Strokovna rekonstrukcija in sanacija objektov okrepita kakovost bivanja in dela, znižata potrošnjo energije in izboljšata ozračje v prostoru. RÖFIX Vam s pestro paleto kakovostnih sistemov na področju rekonstrukcije in sanacije objektov ponuja odlično osnovo za ambiciozne projekte. Številni ekološko certificirani izdelki in ideje ponujajo možnost za razburljive kreacije bivalnih in poslovnih prostorov, ekološke surovine in proizvodne postopke, ki varujejo okolje. Sedaj je vse pripravljeno za oblikovanje Vašega popolnega prostora.

Zgodovinske malte in zaščita spomenikov

Naši predniki so nam zapustili umetelne stavbe, ki jih je potrebno ohraniti za vsako ceno.

popravak podnožja fasade

Popravilo fasadnega podzidka

V večini primerov se poškodbe pojavijo zaradi vlage, saj je podzidek izpostavljen večjim obremenitvam kot preostali deli fasade.

Proizvodi za sanaciju

RÖFIX RenoFamily

RÖFIX RenoFamily

RÖFIX Renostar®, RÖFIX Renoplus®, RÖFIX Renofinish® so trije izdelki iz skupine RenoFamily, ki veljajo za univerzalne rešitve na vsakem gradbišču.