Barvna karta RÖFIX ColorDesign

Barvne karte RÖFIX ColorDesign so klasični pripomoček, ki ga učinkovito uporabljajo investitorji, projektanti in izvajalci.

Vsi barvni toni so razporejeni v 12 skupin (nemš. RÖFIX Farbwelten), kar omogoča enostavno izbiro in svetovanje pri barvnem oblikovanju različnih prostorskih razporeditev.

SODOBNI BARVNI ODTENKI

Svet barv in materialov znamke RÖFIX ves čas pridobiva nove poudarke, ki omogočajo snovanje premišljenih konceptov v skladu s pričakovanji uporabnikov in arhitektov- za izražanje z barvami, ustvarjanje privlačnih bivalnih prostorov in prijetno atmosfero.

Za zanimivo arhitekturno oblikovanje RÖFIX ponuja sodobne, harmonično usklajene barvne odtenke in strukture.

Če želite preizkusiti najnovejši program za oblikovanje vaše fasade, kliknite na tole mesto!

NOVOST - TONI ZA FASADNI SISTEM SYCOTEC

V nove barvne karte so prvič vključeni tudi posebni novi barvni toni, ki se uporabljajo v fasadnem sistemu Sycotec®.

Na hrbtni strani vsakega barvnega tona se nahajajo najpomembnejše informacije o posameznem barvnem tonu (tj. CMYK in RGB vrednosti). S tem so možnosti individualnega oblikovanja vaših projektov razširjene tudi na ta novi sistem.

KAKO DO BARVNE KARTE?

Barvna karta RÖFIX ColorDesign (za obdelavo v programu Photoshop, InDesign, AutoCAD, Picture Publisher) bo kmalu na razpolago v novi, posodobljeni različici, do takrat pa vam bo zagotovo služila trenutna različica.

Če želite naročiti ROFIX ColorDesign barvno karto 2015, vam jo bomo z veseljem poslali na vaš naslov, zato nam posredujte vaše kontaktne podatke na naš elektronski naslov:  office.grosuplje@roefix.com, mi pa vam bomo v najkrajšem možnem času poslali vaš izvod barvne karte (velja samo za območje Slovenije!).

OPOZORILA

Barvna karta je izdelana v tiskarskem postopku. Na objektu obstaja možnost odstopanja barvnega tona, ki je pogojena s strukturo površine, vpadom svetlobe, odboji v okolici, velikostjo zrn, lastnostmi podlage, vpojnostjo, vremenskimi razmerami in načinom izvedbe.

Navedena odstopanja ne veljajo za pomanjkljivost oziroma krivdno napako pri izvedbi storitve.

Pravni zahtevki

Naše stranke niso upravičene do pravnih zahtevkov. Strukturne in vpojne lastnosti podlage, vremenski in okoljski vplivi, svetlobne razmere in nihanja v surovini namreč lahko spremenijo barvni ton, vendar pa ne predstavljajo podlage za pravne zahtevke.

Najprej testirajte

Izvajalec/uporabnik naj na objektu najprej opravi test na poskusni površini in tako prehodno preveri barvno ujemanje v suhem stanju. Kljub strogi kontroli proizvodnje so pri naknadnih naročilih mogoča minimalna barvna odstopanja.

Barvna odstopanja pri naknadnih naročilih zmanjšamo tako, da naknadno dobavljeni material zmešamo oziroma izenačimo s prvotnim.

Navedene izvedbene možnosti na zadnji strani barvnih listov so nezavezujoče okvirne smernice.

Stran se nalaga...