Barvna karta RÖFIX ColorDesign - enostavna izbira prave barve

MODERNI BARVNI ODTENKI

Barvna karta RÖFIX Colordesign ponuja sodobne, harmonično usklajene barvne odtenke in strukture, zato je odličen pripomoček investitorjev, projektantov in izvajalcev.

Dopolnili smo jo z barvnimi toni za fasadni sistem Sycotec in tako še razširili področje uporabe.

12 SKUPIN

Barvna lestvica  je razporejena v 12 skupin (RÖFIX Farbwelten),  zato bistveno olajša svetovanje in izbiro najbolj ustrezne barve.

Prav tako ima vse pomembne informacije (CMYK in RGB vrednosti) predstavljene na hrbtni strani vsakega odtenka. 

 

BI TUDI VI ŽELELI SVOJ IZVOD BARVNE LESTVICE?

Pišite nam na naslov: office.grosuplje@roefix.com in nam posredujte svoje kontaktne podatke. Barvno karto vam bomo poslali v najkrajšem možnem času (velja samo za Slovenijo).

POZOR! NA KAJ MORATE BITI POZORNI PRI UPORABI BARVNE PALETE RÖFIX COLORDESIGN?

Barvna karta je izdelana v tiskarskem postopku.

Obstaja možnost odstopanja barvnega tona na objektu, ki je pogojena s strukturo površine, vpadom svetlobe, odboji v okolici, velikostjo zrn, lastnostmi podlage, vpojnostjo, vremenskimi razmerami in načinom izvedbe.

Navedena odstopanja ne veljajo za pomanjkljivost ali krivdno napako pri izvedbi storitve.

Pravni zahtevki so izključeni. Strukturne in vpojne lastnosti podlage, vremenski in vplivi iz okolja, svetlobne razmere in nihanja v surovini lahko spremenijo barvni ton, vendar niso podlaga za pravne zahtevke.  

Izvajalec/uporabnik morata na objektu  predhodno opraviti test na poskusni površini in tako v naprej preveriti barvno ujemanje v suhem stanju.

Kljub strogi kontroli proizvodnje, so pri naknadnih naročilih mogoča minimalna barvna odstopanja. Barvna odstopanja pri naknadnih naročilih zmanjšamo tako, da zmešamo oziroma izenačimo naknadno dobavljeni material s prvotnim.

Navedene izvedbene možnosti na zadnji strani barvnih listov so ne zavezujoče okvirne smernice.

Upoštevati je treba tehnične liste, varnostne liste in izvedbene smernice. Drugače veljajo naši Splošni pogoji poslovanja (glejte zadnji veljavni cenik RÖFIX).

Stran se nalaga...