Doseganje vrednosti. Za naše kupce in družbo.

Ne glede na to, ali gre za zaščito spomenikov ali novogradnjo, obnovo mostov ali popravilo zgradb - ima RÖFIX desetletja izkušenj pri ohranjanju nepremičnin in infrastrukture po vsej Evropi. S tem znanjem varujemo materialne vrednosti, zagotavljamo kapital in zmanjšujemo porabo dragocenih virov. 

Saniranje

Doseganje vrednosti

Varstvo okolja pri novo./starih gradnjah

Naj gre za obnovo fasade, nadgradnjo ali adaptacijo - harmonija ohranjanja vrednosti objekta in varovanje klime je ena naših temeljnih nalog. RÖFIX v svojem asortimanu ponuja individualne in preverjene rešitve za stare in novogradnje.

 

izpostavljeni mater.

Ohranjanje vrednosti

Zaščita infrastrukture

Osim klasičnog asortimana proizvoda i sustava u visokogradnji, RÖFIX nudi i brojne prskane i suhe betone za primjenu u niskogradnji, vrtlarstvu, uređenju okoliša i izgradnji staza. Područja primjene kreću se od izgradnje velikih mostova i tunela do jednostavnih sigurnosnih radova i složenih obnova.

Pri nas trajnost niso le besede, pri nas je trajnost način delovanja. Že od nekdaj.
Konrad Lampe, direktor Slovenije
Reference

Ohranjanje vrednosti

Iz laboratorija neposredno na gradbišče

RÖFIX je eno izmed vodilnih podjetij na področju sanacije in vzdrževanja objektov. V naši ponudbi so številni izdelki namenjeni vgradnji na fasade, stene in tla, ki ustrezajo najvišjim standardom kakovosti. Širino naše palete izdelkov ponazarjajo tudi naše trenutne reference.

Kakovost

Ustvarjanje vrednosti

Natančno delo

Naš cilj je dobre proizvode narediti še boljše in z novimi idejami rešiti težave naših kupcev. Točno to je tisto, na čemer delajo lokalne interdisciplinarne ekipe naših znanstvenikov, aplikacijskih tehnikov in strokovnjakov za zagotavljanje kakovosti po vsej Evropi.

Kariera

Živimo naše vrednote

Mi v podjetju RÖFIX

Uspeh naše organizacije je v prvi vrsti zasluga vseh zaposlenih, ki z izjemno zavzetostjo in usposobljenostjo dosegajo zastavljene poslovne cilje. Osnova kakovosti, inovativnosti in konkurenčnosti so naše vrednote, ki jih živimo skupaj.