RÖFIX -Gradbeni sistemi

RÖFIX je prisoten v Sloveniji od leta 1996. V več kot 20. letih obstoja smo se uspeli razviti v eno od vodilnih proizvodnih in prodajnih podjetij gradbenega materiala. V Sloveniji imamo prodajni obrat v Grosuplju.

RÖFIX je od septembra 2006 pod okriljem FIXIT GRUPPE kot krovne organizacije zbranih petih znamk gradbenih proizvodov: FIXIT, GREUTOL, HASIT, KREISEL in RÖFIX.

Z 69 proizvodnimi lokacijami v 19 evropskih državah in z okoli 2500 sodelavkami in sodelavci sodi FIXIT GRUPPE med vodilne ponudnike sistemov na področju gradbenih materialov. Z inovativnimi proizvodi, poudarkom na kakovosti in neprekinjenim razvojem organizacije je skupini podjetij uspelo zagotoviti velike tržne deleže.

KAKOVOSTNI IN TRAJNI SISTEMI. STROKOVNA IN TEHNIČNA PODPORA!

Odgovornost za projekt in za vse faze gradnje

Odgovorno svetujemo v vsaki fazi gradnje insmo vam na voljo s svojim tehničnim znanjem terdolgoletnimi mednarodnimi izkušnjami.

Razumevanje specifičnih potreb pri gradnji

Da bomo lažje razumeli vaše specifične potrebe, bomo prisluhnili vašim idejam željam ter predlagali optimalno rešitev, ki je izvedljiva v praksi. Na voljo so vam naši strokovni priročniki in publikacije, smernice o vgradnji, fizični vzorci ter video gradivo.

Natančni izračuni vsake podrobnosti

Pri oblikovanju komponent sistema upoštevamo njihovo ekološko oceno ter značilnosti glede paroprepustnosti. Za enostavnejše in hitrejše razumevanje so vam na voljo podrobnosti CAD za toplotno-izolacijske sisteme, izračun mase za fugiranje,smernice in priporočila za vgradnjo, ki si jih v PDF ali drugih formatih lahko prenesete z naše spletne strani.

Zanesljiv partnerski odnos

Stabilnost, trajna obstojnost, estetika in zaščita okolja so naše prednostne naloge pri oblikovanju novih izdelkov in sistemov za posebne namene. Izjemno pomembni so tudi kakovost bivanja, majhna poraba energije ter kakovostna in zdrava klima v prostorih, v katerih živite in bivate.

Vaš partner za dolgoročno sodelovanje

V procesu gradnje so izjemno pomembni dobro načrtovanje, izbira ustreznih sistemov in materialov ter strokovna izvedba del. V vsakem trenutku in pri vsakem projektu vam želimo zagotoviti strokovno in tehnično podporo ter z vami zgraditi dolgoročno partnerstvo, ki temelji na zaupanju. 

IMG_4521.tif

RÖFIX pomeni

Kakovostni in trajni sistemi. Strokovna in tehnična podpora!

Pict1565.tif

RÖFIX skozi zgodovino

Gradbeni sistemi že od leta 1888. Takrat so bratje Josef in Meinrad Wehinger v Röthisu ustanovili proizvodnjo opeke in apna.

Lokacije
DJI_0095.jpg

RÖFIX v Sloveniji

V več kot 20. letih obstoja smo se uspeli razviti v eno od vodilnih proizvodnih in prodajnih podjetij gradbenega materiala. V Sloveniji imamo prodajni obrat v Grosuplju.

Sjedišta_u_Europi.jpg

RÖFIX v Europi

Smo mednarodno podjetje, ki posluje po vsej Evropi, z visoko strateško rastjo in mednarodnim širjenjem.

1112020_07_14_15_31_15_File_Info.jpg

FIXIT GRUPPE

RÖFIX je od septembra 2006 pod okriljem FIXIT GRUPPE kot krovne organizacije zbranih petih znamk gradbenih proizvodov: FIXIT, GREUTOL, HASIT, KREISEL in RÖFIX.

IMG_0218.jpg

Compliance odredba

Postupanje u skladu sa zakonskim propisima i ponašanje u skladu sa definisanim pravilima, važna su sastavnica temeljnih vrednosti i internih procesa naše kompanije. Beskompromisna posvećenost promican

več
Stran se nalaga...