Toplotnoizolacijski sistemi

Varovanje okolja s pomočjo toplotne izolacije predstavlja preprost način prihranka energije. Toplotnoizolacijski sistemi so se v zadnjih petih desetletjih odlikovali kot učinkovit način za prihranek energije. Toplotnoizolacijski sistemi aktivno zmanjšujejo izgubo toplote skozi zidove ter tako omogočajo prihranek dragocene energije. Življenjsko ugodje se občutno poveča z uporabo toplotnoizolacijskih sistemov. Še posebej donosna pa je vgradnja TIS-a, ki jo lahko vključimo v načrtovano renovacijo objekta. Toplotnoizolacijski sistemi prav tako varujejo tudi okolje zaradi manjših izpustov CO2. Tudi vi povečajte vrednost svoje nepremičnine in Vaše osebno udobje, pri tem pa zmanjšajte tudi stroške ogrevanja z montažo toplotno-zolacijskih sistemov RÖFIX. 

RÖFIX

Toplotnoizolacijski sistemi

Varovanje okolja s pomočjo toplotne izolacije predstavlja preprost način prihranka energije.

Zaključni ometi

Prostori, v katerih je užitek živeti, so odraz živahne arhitekture. Osebnost stanovalcev poleg opreme še najbolj odražajo stenske površine.

RÖFIX EPS-F 031 RELAX

Fasadna izolacijska plošča

RÖFIX RELAX je izolacijska fasadna plošča z zarezami za toplotnoizolacijske kontaktne sisteme. Novost sodi med visokoučinkovite izolacijske plošče iz ekspandirane sive polistirenske trde pene.