Toplotnoizolacijski sistemi

Varovanje okolja s pomočjo toplotne izolacije predstavlja preprost način prihranka energije. Toplotno-izolacijski sistemi so se v zadnjih petih desetletjih odlikovali kot učinkovit način za prihranek energije. Toplotno-izolacijski sistemi aktivno zmanjšujejo izgubo toplote skozi zidove ter tako omogočajo prihranek dragocene energije. Življenjsko ugodje se občutno poveča z uporabo toplotno-izolacijskih sistemov. Še posebej donosna pa je vgradnja TIS-a, ki jo lahko vključimo v načrtovano renovacijo objekta. Toplotno-izolacijski sistemi prav tako varujejo tudi okolje zaradi manjših izpustov CO2. Tudi vi povečajte vrednost svoje nepremičnine in Vaše osebno udobje, pri tem pa zmanjšajte tudi stroške ogrevanja z montažo toplotno-izolacijskih sistemov ROFIX. 

754346_754347__WD_RÖFIX_SycoTec®_Das_Premium-System.EPS

RÖFIX

Toplotnoizolacijski sistemi

Varujte okolje z dobro toplotno izolacijo – varčujte z energijo pri osnovah. Toplotnoizolacijski kontaktni sistemi imajo za sabo več kot pet desetletij uspešne uporabe v praksi.

036 3-armierter unterputz_25.tif

Lepilno/armirna malta

06_Konstruktur-Putz_Hoch-_Querformat_FIXITGRUPPE_cmyk_V2_mitUnschaerfe.jpg

Zaključni ometi

Prostori, v katerih je užitek živeti, so odraz živahne arhitekture. Osebnost stanovalcev poleg opreme še najbolj odražajo stenske površine.

IMG_0083.jpg

RÖFIX EPS-F 031 RELAX

Fasadna izolacijska plošča

RÖFIX RELAX je izolacijska fasadna plošča z zarezami za toplotnoizolacijske kontaktne sisteme. Novost sodi med visokoučinkovite izolacijske plošče iz ekspandirane sive polistirenske trde pene.

več
Stran se nalaga...