Toplotnoizolacijski sistemi

Varovanje okolja z dobro toplotno izolacijo – varčevanje z energijo že pri osnovah

Varujte okolje z dobro toplotno izolacijo – varčujte z energijo pri osnovah. Toplotnoizolacijski kontaktni sistemi se že več kot pet desetletij uspešno uporabljajo v praksi. TIK-sistemi aktivno zmanjšujejo prenašanje toplote skozi steno in s tem pripomorejo k varčevanju z dragoceno energijo, potrebno za ogrevanje objekta. Z uvedbo toplotnoizolacijskih kontaktnih sistemov se je občutno povečalo bivalno udobje. Toplotnoizolacijski kontaktni sistem je posebej donosen v primeru potrebne obnove. TIK-sistemi so tudi pomemben gradbeni dejavnik, ki varuje podnebje, saj posredno vplivajo na zmanjševanje izpustov CO2. Tudi vi povečajte vrednost svoje nepremičnine in dvignite raven bivalnega udobja, pri tem pa občutno znižajte stroške ogrevanja z vgradnjo toplotnoizolacijskih kontaktnih sistemov RÖFIX!

754346_754347__WD_RÖFIX_SycoTec®_Das_Premium-System.EPS

RÖFIX

Toplotnoizolacijski sistemi

Varujte okolje z dobro toplotno izolacijo – varčujte z energijo pri osnovah. Toplotnoizolacijski kontaktni sistemi imajo za sabo več kot pet desetletij uspešne uporabe v praksi.

036 3-armierter unterputz_25.tif

Lepilno/armirna malta

06_Konstruktur-Putz_Hoch-_Querformat_FIXITGRUPPE_cmyk_V2_mitUnschaerfe.jpg

Zaključni ometi

Prostori, v katerih je užitek živeti, so odraz živahne arhitekture. Osebnost stanovalcev poleg opreme še najbolj odražajo stenske površine.

IMG_0083.jpg

RÖFIX EPS-F 031 RELAX

Fasadna izolacijska plošča

RÖFIX RELAX je izolacijska fasadna plošča z zarezami za toplotnoizolacijske kontaktne sisteme. Novost sodi med visokoučinkovite izolacijske plošče iz ekspandirane sive polistirenske trde pene.

več
Stran se nalaga...