RÖFIX StoneEtics® 50 z mozaikom

Toplotnoizolacijski sistem
  • optimirane izolacijske lastnosti
  • odlična obdelovalnost
  • ne vsebuje HFCKW in HFKW
zaprto

Tehnična dokumentacija

TM RÖFIX StoneEtics® 50 z mozaikom Toplotnoizolacijski sistem sl

Tehnični list

pdf
180 KB
zaprto

Več priporočenih proizvodov

Prednosti tega proizvoda

  • optimirane izolacijske lastnosti
  • odlična obdelovalnost
  • ne vsebuje HFCKW in HFKW
zaprto

Opis proizvoda

RÖFIX StoneEtics® 50 z mozaikom je preskušen sistem, ki kombinira ustrezno toplotno izolacijo fasadnih površin z različnimi oblikami in vzorci mozaika/mozaičnih ploščic, pri čemer znaša največja dovoljena površinska obremenitev podlage 50 kg/m2.␍Izbira izolacijskih materialov v sistemu StoneEtics je izjemno široka, med drugim lahko vgradimo EPS, izolacijske plošče iz plute ali mineralne volne do največje debeline plošč 300 mm.

Za lepljenje uporabljamo izključno malto za lepljenje in armiranje RÖFIX Unistar LIGHT. Mehansko pritrjevanje s teleskopskimi ugreznimi sidri RÖFIX ROCKET je obvezno ne glede na podskupino zgradb. Armiranje izvedemo z enakim materialom kot lepimo izolacijske plošče, obvezno z mrežico za armiranje RÖFIX P100. V sistemu RÖFIX StoneEtics® 50 z mozaikom ni potrebno dodatno (dvojno) armiranje.

Garantirani sistem dopolnjujeta lastno razvito lepilo za plošče RÖFIX AG 686 MOZAIK in fugirna masa RÖFIX AG 686 MOZAIK.

RÖFIX StoneEtics se lahko uporablja na masivni gradnji iz opeke ali na betona, prav tako na starih objektih z masivno podlago, ki omogoča zanesljivo lepljenje in ustrezno nosilnost.

zaprto

Vas zanima več o proizvodu ali potrebujete svetovanje?

Kontaktirajte nas! Javili se vam bomo z nasveti.

Kontaktni obrazec

Zavzemamo se za:

Usklajeno logistiko
Izvrstno kvaliteto
Individualno svetovanje
Stran se nalaga...